Vaelluskenkien valinta

Vaelluskenkien valinta

Laatua ja kestävyyttä jokaiseen askeleeseen

Vaellus on ainutlaatuinen tapa tutustua luontoon ja haastaa itseään. Olitpa sitten suuntaamassa vaativille vuorille tai vaeltamaan metsäpoluilla, vaelluskenkäsi ovat yksi tärkeimmistä varusteistasi. Olemme ylpeitä tarjotessamme huippuluokan vaelluskenkiä, joissa yhdistyy vertaansa vailla olevaa laatu ja kestävyys. LOWA on valmistanut vaellus- ja ulkoilujalkineita jo 100 vuoden ajan Euroopassa. Myös kaikki jalkineissa käytettävät materiaalit tulevat Euroopasta. 


Laadukkaat materiaalit ja teknologiat

Laadukkaiden vaelluskenkien perusta on niiden materiaaleissa ja teknologioissa. LOWA kenkien valmistuksessa käytetään innovatiivisia materiaaleja ja tekniikoita, jotka takaavat mukavuuden ja suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa. GORE-TEX® -kalvo tarjoaa vedenpitävyyttä ja hengittävyyttä, jotta jalat pysyvät kuivina ja mukavina säässä kuin säässä.

Kestävyys vaelluksilla

Ymmärrämme, että vaelluskenkien on kestettävä kovaa käyttöä ja vaihtelevia maastoja. Vaelluskenkämme on suunniteltu kestämään vaellusreissut vuodesta toiseen. Vahvat pohjat tarjoavat erinomaisen pidon kaikenlaisissa olosuhteissa ja kestävät kulutusta vaativillakin poluilla. LOWA käyttääkin useissa kengissä VIBRAM:n valmistamia pohjia, mitkä ovat suunniteltu yhteistyössä LOWA:n suunnittelijoiden kanssa. 

Mukavuus ei tingi laadusta

Vaelluskenkien tulee tarjota sekä suorituskykyä että mukavuutta. LOWAn valikoimasta löydät kenkiä, jotka on suunniteltu tukemaan jalkoja ja tarjoamaan mukavan askelluksen. Erityinen huomio on kiinnitetty istuvuuteen ja vaimennukseen, jotta vaellus on nautinnollista alusta loppuun.

Investointi tuleviin seikkailuihin

Kun valitset LOWA vaelluskengät, teet investoinnin tuleviin seikkailuihisi. Laadukkaat kengät eivät ainoastaan tarjoa erinomaista suorituskykyä vaan myös kestävät aikaa. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa kenkiisi vuodesta toiseen ja luoda muistoja monilla reissuilla. Tiesitkö, että kaikki Saksassa valmistetut LOWA vaelluskengät voidaan myös uudelleenpohjata sen jälkeen kun pohja on kulunut? Uudelleenpohjaus voidaan tehdä mm. CAMINO EVO GTX ja MAURIA EVO GTX kenkiin. 

Löydä juuri sinulle sopivat vaelluskengät ja nauti jokaisesta askeleesta, missä sitten menetkin! 

Katso kengät NAISILLE ja MIEHILLE kenkäkoneestamme.

Edellinen artikkeli Parhaat vinkit vaelluskenkien puhdistukseen ja hoitoon
Seuraava artikkeli LOWA 100 vuotta - Uusi suunta