Teknologia

YHDESSÄ HUIPULLE

Täydelliset ulkoilukengät: Vastatakseen tähän haasteeseen LOWA tuotekehittäjät kiinnittävät tarkasti huomiota kaikkiin yksityiskohtiin, kun he luovat uutta LOWA-mallia. Materiaali valinnasta ja innovatiivisten teknologioiden käytöstä itse suunnitteluun – LOWA ei koskaan tyydy toiseksi parhaaseen.

Kun LOWA kehittää Alppikenkiään, yritys hyödyntää huippu-urheilijoidensa asiantuntemusta. Tämän prosessin aikana yrityksen pääkonttori Baijerissa Jetzendorfin kaupungissa muutetaan säännöllisesti hyvin erikoiseksi tapahtumapaikaksi: se toimii paikkana, jossa poikkeukselliset, maailmankuulut LOWA PRO Teamin urheilijat kokoontuvat tuotekehityksen kanssa. LOWA:lle urheilijat ovat arvostettuja neuvonantajia ja äärimmäisiä testaajia. Heidän palautteensa virtaavat sitten uusien mallien kehittämiseen. Hankittua tietoa sovelletaan sitten yrityksen vaelluskenkiin ja vapaa-ajan kenkiin.

Erityistä huomiota kiinnitetään asiakkaiden ja testaajien antamaan palautteeseen. Pienimmätkin yksityiskohdat selvitetään systemaattisissa testeissä. Sen jälkeen kehitysosasto arvioi tulokset. Tämä ei toki ole yrityksen ainoa palautteen lähde. Asiakaspalautteet kulkevat kehitysosastolle LOWA-palveluosaston, laajan valikoiman jalkaskannauskampanjoiden ja sosiaalisen median kanavien kautta. Palaute sisällytetään jokaiseen vaiheeseen pienistä muokkauksista täysin uusiin kehityssuuntiin.

LESTIT

KAPEA VAI LEVEÄ - ISTUVUUS MERKKAA ENITEN
Jokaisen jalkineen sydän on lesti. Mutta mikä on lesti? Miten se toimii ja miksi se on niin kriittinen? Pääsääntöisesti lesti luo jalkineen muodon ja on siten jalan "koti". Se ei ole tarkka kopio jaloista varpaineen ja nilkkoineen. Sen sijaan se on yleinen malli, jonka on täytettävä useita erilaisia ​​vaatimuksia. Ei ole olemassa yhtä määritelmää, joka määrää, kuinka lestin tulisi muodostua. Jokaisella suutarilla on oma filosofiansa. LOWA:n käyttämät lestit perustuvat lähes 100-vuotiseen perinteeseen ja monivuotiseen kehitystyöhön. Tavoite on aina kristallinkirkas: kengän tulee istua täydellisesti.

Kehittäessään lestiään LOWA luo tasapainoisen suhteen tuen ja liikkuvuuden välille. Jalat ovat kehomme osia, joihin kohdistuu äärimmäisiä vaatimuksia. Lestien kehityksessä LOWA pyrkii saamaan jalan parhaan mahdollisen asennon jalan keskialueelle ja antamaan hyvää tukea kantapäälle. Samanaikaisesti jalka ei puristu saappaan sisään painepisteiden kohdilta. Varpaiden yllä- ja edessä on runsaasti tilaa, jotta niillä on tilaa hengittää. LOWA myös kiinnittää erityistä huomiota siihen, ettei kenkiä käytettäessä tule tunnetta ylimääräisestä tilasta.

KAPEA - NARROW

KAPEA - NARROW

Kapeassa lestissä jalkaterän alueella on pienempi tilavuus kuin samalla alueella normaalissa lestissä. S-lestillä tehdyt kengät voivat tuntua mukavammilta ihmisille, joilla on kapeampi jalka.

LEVEÄ - WIDE

LEVEÄ - WIDE

Leveässä lestissä jalkaterän alueella on suurempi tilavuus kuin samalla alueella normaaliin lestiin verrattuna. W-lestillä tehdyt kengät voivat tuntua mukavammilta ihmisille, joilla on erityisiä jalkatyyppejä (kuten hallux valgus, litteä jalka, kaatuneet kaaret jne.).

INNOVAATIOITA KORKEIMMALLA TASOLLA

Vuoristo- ja ulkoilukengät ovat LOWAn brändin ydin. Ne määrittelevät uusia standardeja ja kehitetään korkeimmalla tasolla. Innovatiiviset tekniikat, kekseliäät materiaalit ja edistyneet pohjat tarjoavat täydellisen suorituskyvyn vuoristossa.

ALPINE TEKNOLOGIAT

CLOSE TO THE GROUND

Teknologia on luotu tuomaan hyvän tuntuman maahan. Pohja on suunniteltu siten, että etäisyys maahan on mahdollisimman pieni.

Close to the rock

Teknologia takaa hyvän tuntuman kallioon. Kengän varvasalue on suunniteltu siten, että etäisyys kallioon on mahdollisimman pieni.

Climbing zone

Litteä osa pohjan etuosan alueella helpottaa kiipeilyä.

ANATOMICAL FIT

Pohja on suunniteltu siten, että se mukautuu jalan anatomisiin muotoihin. Tämä lisää mukavuutta ja ehkäisee jalan väsymistä.

Shock Absorder

Kantapään rasituksen vähentämiseksi ja mukavan tuen luomiseksi sisäpohjalle kehitettiin integroitu kantapäätyyny.

FIT WING

Ratkaiseva tekijä kantapään hyvän istuvuuden kannalta on nauhoitusjärjestelmä. Optimaalinen jännitys luodaan käyttämällä FIT WING -tekniikkaa, joka sijoittaa kantapään ja luo täydellisen istuvuuden.

Double speed lace

Tämä kaksoisnauhajärjestelmä mahdollistaa nauhojen säätämisen kahdelle eri alueelle – varpaille ja jalan keskiosalle. Teknologian avulla voit sitoa jalkineet nopeasti ja helposti.

FIT RIBBON

Kaksi suoraan yhteen kudottua nauhaa on helppo solmia ja ne kulkevat optimaalisesti jalkineiden läpi. Materiaali valinnassaan LOWA keskittyi nauhojen kestävyyteen ja sitkeyteen.

FLEXFIT SYNCRO

Teknologiaan sisältyy epäsymmetrinen yläosa. Se mahdollistaa jalkineen päällisen liikkumisen "synkronissa" käyttäjän säären kanssa. Tämä ominaisuus parantaa merkittävästi kävely mukavuutta.

SLINGSHOT

Kantapään vakauden takaamiseksi ja vahvan yhteyden säilyttämiseksi etu- ja takajalan välillä, kantapään kumi on kiinnitetty jännityksen avulla. Tämä SLINGSHOT-efekti luo voimakkaan palautusvoiman, luoden optimaalisen pidon ja erinomaisen sopeutumiskyvyn.

Suuri Seikkailu.

Jokainen yksityiskohta on optimoitu mahdollisimman korkean käyttömukavuuden varmistamiseksi. LOWA tiimi kiinnittää aina erityistä huomiota toimivuuteen ja optimaaliseen istuvuuteen pohjan suunnittelusta nauhoitukseen ​​ja pehmustettuun reunukseen. Täydellinen ammattitaito luo mukavuutta, jonka tunnet joka vaiheessa.

Monipäiväisistä retkistä Alpeilla iltapäiväretkiin läheisessä metsässä – käytössä on laaja valikoima tekniikoita, jotka luovat täydellisen istuvuuden ulkoilu- ja vaelluskenkiin. Päätavoitteena tässä on tarjota yksilöllisesti säädettävä jalan istuvuus ja korkea mukavuustaso. Tämä tavoite saavutetaan innovatiivisten nauhoitusjärjestelmien, pehmusteiden ja pohjan suunnittelun avulla.

Trekking -ja sport teknologiat

C4-TONGUE

Erityisesti suunniteltu jalkineen kieleke parantaa huomattavasti jalkineiden mukavuutta. Kielessä on ylimääräinen pehmuste jalan ulko-osaan, ja sen yläpää on erityisen pehmeä. Tämä epäsymmetrinen pehmuste tarjoaa optimaalisen tuen useille jalan alueille.

X-LACING

Tämä erityinen nauhoitusjärjestelmä kiinnittää kielen sekä pysty- että vaakasuunnassa. Nauhoitusjärjestelmä on riippumaton jalkapohjan korkeudesta, mikä tekee siitä täydellisen kaikentyyppisille jaloille.

I-LOCK

Järjestelmä pitää nauhat paikoillaan kahdella eri alueella. Kun nauhat on kiristetty alemmalla tasolla, ne voidaan lukita paikoilleen lenkkien avulla. Lukko vapautuu napsauttamalla koukun kiinnikkeet auki. Jalkaterän nauhat ovat säädettävissä.

FLEXFIT

Jalat rullaavat helpommin, jos vaelluskenkä on helppo taivuttaa. Tällainen ominaisuus säästää energiaa käyttäjän kiivetessä mäkiä ja tarjoaa myös mukavuutta. LOWA on integroinut joustavan alueen ja nauhojen lenkit juuri tälle alueelle.

ROLLER EYELETS

Nauhojen tulee kulkea joustavasti ja sujuvasti silmukoiden läpi. Metallisiin lenkkeihin asennetut pienet kuulat pitävät nauhojen aiheuttaman kitkan mahdollisimman pienenä.

LOWA FLEX

Joustavuuden lisäämiseksi jokainen silmukka on asennettu erikseen. Nämä osat on valmistettu pehmeästä nahasta tai tekstiilistä.

DOUBLE INJECTION

Mukavuutta ja iskunvaimennusta on parannettu entisestään ruiskupuristusprosessin avulla, jossa käytetään eri kerroksia PU-vaahtomuovia. Prosessin aikana pohja ja päällinen liimataan yhteen.

SUPPORT FRAME

Kehyksen ansiosta välipohja tarjoaa parhaan mukavuuden. LOWA on kehittänyt tämän kolmiulotteisen välipohjan vuonna 1995. Kehys tukee jalkaa mukavasti, kun käyttäjä kulkee epätasaista maastoa. Pohjan muotoilu on hieman kohotettu kengissä, joissa on SUPPORT FRAME.

2 ZONE LACING

Jalan etuosa ja yläosa voidaan nauhoittaa eri tiukkuudella.

RESOLEABLE

MOUNTAINEERING ja TREKKING -kategorioissa myytävät LOWA-jalkineet suunnitellaan kehitysvaiheessa sellaisiksi, että ne voidaan uudelleenpohjata. Tämä prosessi pidentää niiden käyttöikää ja edistää vahvasti kestävyyttä.

VIBRAM

Vibram® on ollut yksi johtavista korkealaatuisten pohjien valmistajista jo useiden vuosien ajan.

GORE-TEX

Olitpa sitten vuorilla tai kävelemässä kahvilasta kahvilaan kylmiä kaupungin katuja pitkin – GORE-TEX-jalkineet pitävät jalat aina miellyttävän kuivina. Jalkineet ovat aina vedenpitäviä ja tarjoavat optimaalisen hengittävyyden.