Huolto ja hoito

Keskitymme kestävyyteen

Nykypäivän kertakäyttöyhteiskunnassa monet asiat uusiutuvat hyvin nopeasti, jotta meillä olisi heti jotain uutta. Mutta usein unohdamme, että jotkut asiat voidaan todella korjata. Loppujen lopuksi tuotteet tarjoavat kestävyytensä kautta keskeisen ekologisen hyödyn. Tämä koskee myös LOWAn jalkineita, jotka kaikki tunnetaan korkeasta laadustaan ja kestävyydestään, mikä tarkoittaa, että ne voidaan korjata.

Jokainen, joka korjaa jalkineita, säästää paitsi resursseja ja ympäristöämme, myös tekee lompakolleen palveluksen. Heti kehitysvaiheessa LOWA kengät on suunniteltu mahdollistamaan lukuisia korjauksia. Ei ole väliä kuinka vanhoja ne ovat. Jos niistä pidetään hyvää huolta, kannattaa jopa korjata vanhoja malleja.

Lue tarkemmin LOWA jalkineiden korjauspalveluista!

UUDELLEENPOHJAUS

TOINEN ELÄMÄ SUOSIKKI JALKINEILLESI
Uudelleenpohjaus on mahdollista kaikille sementoitupohjarakenteisille jalkineille, eli MOUNTAINEERING- ja TREKKING-linjojen jalkineille. Tämän tyyppisessä kenkämallissa päällinen puristetaan viimeisen ympärille ja liimataan korkealla paineella pohjallisen alapuolelle. Välipohja ja ulkopohja liimataan sitten tähän kiinteään yksikköön. Sementoidut jalkineet ovat erittäin kestäviä ja vakaita. Tämän tyyppiset jalkineet voidaan pohjata, koska pohja ja päällinen kiinnitetään toisiinsa liimaamalla pohjaan. Kulunut pohja hiotaan kokonaan alas ja uusi pohja liimataan päälliseen. Tämä prosessi pidentää huomattavasti jalkineiden käyttöikää, mikä edistää merkittävästi kestävyyttä. GORE-TEX-kalvolla varustetuille malleille emme kuitenkaan voi taata kenkien myöhempiä vedenpitäviä ominaisuuksia.

Alla olevasta linkistä voit tarkistaa pystyykö sinun kenkäsi uudelleenpohjata!
https://fi.lowa.com/service-and-care/resoling

KENKIEN HOITO

Hyvinvointia kengille

Vaelluskenkien oikeaan ja tarpeelliseen hoitoon liittyy lukuisia myyttejä. Olemme koonneet tähän yhteenvedon siitä, mikä on todella tärkeää ja mitkä ovat yleisiä virheitä.

Lue lisää kenkien hoidosta!

Kuinka hoidat LOWA jalkineesi oikein?