Yli 100€ tilaukset ilman toimituskuluja ja lisäksi tarjoamme myös aina ilmaisen 14 pv palautusoikeuden.
Yli 100€ tilaukset ilman toimituskuluja ja lisäksi tarjoamme myös aina ilmaisen 14 pv palautusoikeuden.

Huolto

Korjaa hävittämisen sijaan

Yksi tuotteiden keskeinen ympäristöaspekti on niiden kestävyys. Tämä koskee myös LOWA jalkineitamme, jotka kaikki tunnetaan korkeasta laadustaan ​​ja kestävyydestään. Lisäksi monet näistä kengistä voidaan korjata tavalla tai toisella. Tekemällä tätä, osallistumme aktiivisesti luonnonvarojen ja ympäristön suojeluun.

Nykypäivän hävikkiyhteiskunnassa korvaamme monet asiat liian nopeasti. Unohdamme usein, että jotkut asiat voidaan todella korjata. Se on mahdollisuus, joka säästää rahaa verrattuna uuden hankintaan sekä säästää resursseja ja suojelee ympäristöä.

KENKÄKORJAAMOMME
Pääkonttorillamme Jetzendorfissa Saksassa, Interlakenissa Sveitsissä ja St. Martinissa Itävallassa sijaitsevat kenkäkorjaamomme ovat kovassa käytössä.

Korjasimme nimittäin 16.079 kenkää pelkästään Jetzendorfissa vuonna 2019. Se on ennätys! Emme olleet koskaan aiemmin korjanneet niin paljon kenkiämme.

”Korjauspalvelullamme vastaamme yhä useamman asiakkaiden toiveeseen kestävistä ja siten vastuullisista tuotteista.”
— Arthur | LOWA Manager Service Department

UUDELLEENPOHJAUS

TOINEN ELÄMÄ SUOSIKKI JALKINEILLESI
Uudelleenpohjaus on mahdollista kaikille sementoitupohjarakenteisille jalkineille, eli MOUNTAINEERING- ja TREKKING-linjojen jalkineille. Tämän tyyppisessä kenkämallissa päällinen puristetaan viimeisen ympärille ja liimataan korkealla paineella pohjallisen alapuolelle. Välipohja ja ulkopohja liimataan sitten tähän kiinteään yksikköön. Sementoidut jalkineet ovat erittäin kestäviä ja vakaita. Tämän tyyppiset jalkineet voidaan pohjata, koska pohja ja päällinen kiinnitetään toisiinsa liimaamalla pohjaan. Kulunut pohja hiotaan kokonaan alas ja uusi pohja liimataan päälliseen. Tämä prosessi pidentää huomattavasti jalkineiden käyttöikää, mikä edistää merkittävästi kestävyyttä. GORE-TEX-kalvolla varustetuille malleille emme kuitenkaan voi taata kenkien myöhempiä vedenpitäviä ominaisuuksia.

Alla olevasta linkistä voit tarkistaa pystyykö sinun kenkäsi uudelleenpohjata!
https://fi.lowa.com/service-and-care/resoling

Kuinka se toimii?

Ensimmäinen yhteyspiste kaikissa takuun piiriin kuuluvissa korjauksissa on LOWA alan jälleenmyyjäsi. Asiantuntemuksensa ansiosta jälleenmyyjäsi osaa parhaiten arvioida, mihin toimenpiteisiin sinun on ryhdyttävä tai pitäisikö kenkäsi lähettää korjattavaksi tai reklamoitavaksi. Jos kyseessä on takuun mukainen reklamaatio, vie jalkineet jälleenmyyjälle tai lähetä ne, jos ne on ostettu verkosta. Liitä kenkiin aina kopio kuitista ja lyhyt ongelmaa kuvaava kirje. Jälleenmyyjä huolehtii sitten reklamaation loppuun.

Kenkäsi ei enää kuulu takuun piiriin tai haluat korjata ne?
Autamme sinua mielellämme!

Valmistelu

Poista pohjallinen ja nauhat puhdistetuista ja kuivista jalkineista.

Pakkaaminen

Pakkaa kengät laatikkoon. Liitä laatikkoon lyhyt kirje, jossa kerrot lyhyesti, mitä korjauksia jalkineillesi tulisi tehdä. Muista liittää mukaan oma osoitteesi ja puhelinnumerosi.

Toimitus

Lähetä vakuutettu paketti seuraavaan osoitteeseen:
BONGE OY
Itälahdenkatu 25
00210 Helsinki

Odota

Nyt sinun on oltava kärsivällinen. Korjatut kengät lähetetään takaisin kotiisi noin 4-8 viikon kuluessa.