Huolto

Korjaa hävittämisen sijaan

Yksi tuotteiden keskeinen ympäristöaspekti on niiden kestävyys. Tämä koskee myös LOWA jalkineitamme, jotka kaikki tunnetaan korkeasta laadustaan ​​ja kestävyydestään. Lisäksi monet näistä kengistä voidaan korjata tavalla tai toisella. Tekemällä tätä, osallistumme aktiivisesti luonnonvarojen ja ympäristön suojeluun.

Nykypäivän hävikkiyhteiskunnassa korvaamme monet asiat liian nopeasti. Unohdamme usein, että jotkut asiat voidaan todella korjata. Se on mahdollisuus, joka säästää rahaa verrattuna uuden hankintaan sekä säästää resursseja ja suojelee ympäristöä.

KENKÄKORJAAMOMME
Pääkonttorillamme Jetzendorfissa Saksassa, Interlakenissa Sveitsissä ja St. Martinissa Itävallassa sijaitsevat kenkäkorjaamomme ovat kovassa käytössä.

Korjasimme nimittäin 16.079 kenkää pelkästään Jetzendorfissa vuonna 2019. Se on ennätys! Emme olleet koskaan aiemmin korjanneet niin paljon kenkiämme.

”Korjauspalvelullamme vastaamme yhä useamman asiakkaiden toiveeseen kestävistä ja siten vastuullisista tuotteista.”
— Arthur | LOWA Manager Service Department

Olemme aloittaneet Suomessa myös yhteistyön Suutarimestari Villen kanssa ja he pystyvät korjaamaan lähestulkoon kaikki LOWA:n mallit. Lue lisää alta.

Kuinka Huolto ja takuu toimii?

Ensimmäinen yhteyspiste kaikissa takuun piiriin kuuluvissa korjauksissa on LOWA jälleenmyyjäsi. Asiantuntemuksensa ansiosta jälleenmyyjäsi osaa parhaiten arvioida, mihin toimenpiteisiin sinun on ryhdyttävä tai pitäisikö kenkäsi lähettää korjattavaksi tai reklamoitavaksi. Jos kyseessä on takuun mukainen reklamaatio, vie jalkineet jälleenmyyjälle tai lähetä ne, jos ne on ostettu verkosta. Liitä kenkiin aina kopio kuitista ja lyhyt ongelmaa kuvaava kirje. Jälleenmyyjä huolehtii sitten reklamaation loppuun.

Kenkäsi ei enää kuulu takuun piiriin tai haluat korjata ne?
Autamme sinua mielellämme! Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai suoraan Suutarimestari Villelle .

UUDELLEENPOHJAUS

TOINEN ELÄMÄ SUOSIKKI JALKINEILLESI

Hyvät kengät kestävät hyvin hoidettuina todella pitkään ja niistä muotoutuu käytössä jalalle täydelliset. Jossain vaiheessa kengän ulkopohja kuluu kuitenkin loppuun ja olisi sääli siinä vaiheessa hylätä juuri sitä täydellistä matkakumppania. Onneksi suuri osa LOWA vaellusjalkineista on mahdollista uudelleenpohjata. Näin saat taas itsellesi ja luottokumppanillesi lisää yhteisiä kilometrejä.


Uudelleenpohjaus on mahdollista kaikille jalkineillemme, missä pohja on ns. "sementoitu", eli MOUNTAINEERING- ja TREKKING-linjojen jalkineille. Tämän tyyppisessä kenkämallissa päällinen puristetaan lestin ympärille ja liimataan korkealla paineella pohjallisen ja kovikkeiden alapuolelle. Välipohja ja ulkopohja liimataan sitten näin muodostettuun kiinteään yksikköön. Sementoidut jalkineet ovat erittäin kestäviä ja vakaita. Tämän tyyppiset jalkineet voidaan pohjata, koska pohja ja päällinen kiinnitetään toisiinsa liimaamalla pohjaan ja nahan päälle ei tehdä varsinaista valua tai injektiota.

Kulunut pohja hiotaan kokonaan pois ja uusi pohja liimataan päälliseen. Tämä prosessi pidentää huomattavasti jalkineiden käyttöikää, mikä edistää merkittävästi kestävyyttä. GORE-TEX-kalvolla varustetuille malleille emme kuitenkaan voi taata kenkien myöhempiä vedenpitäviä ominaisuuksia.

Alla olevasta linkistä voit tarkistaa pystyykö sinun kenkäsi uudelleenpohjata!
https://fi.lowa.com/service-and-care/resoling

Olemme löytäneet Suomesta kumppanin LOWA:n kenkien pohjaukseen ja pystymme toimittamaan kengät korjattuna n. 2-3 viikossa. Kengät pohjataan virallisilla Vibramin pohjilla ja saat kenkäsi takaisin entistä ehompana. LOWA kenkien uudelleenpohjaus tapahtuu niin, että kengät lähetetään suoraan Suutarimestari Villelle Helsingin Viikkiin, jossa ne uudelleenpohjataan ja lähetetään suoraan sinulle takaisin. Uudelleenpohjauksen hinta on 129,90€, joka sisältää myös kaikki toimitusmaksut niin toimituksen asiakkaalta Suutarimestari Villelle ja takaisin. Voit tilata palvelun myös suoraan Villeltä.

Saat tilauksen jälkeen itsellesi sähköpostiin toimintaohjeet ja kaikki lähetyksiin ja lomakkeisiin liittyvät materiaalit. Tulosta nämä itsellesi, täytä ne ja laita kengät mukana tulevalla postin palautuskoodilla meille ja me pidämme huolen lopusta. Saat tällä toimella itsellesi lukuisia kilometrejä lisää luottokengillesi.

Tässä toimintaohjeita ja voit tilata pohjauksen suoraan alla olevasta tuotteesta.

Valmistelu

Poista pohjallinen ja nauhat puhdistetuista ja kuivista jalkineista.

Pakkaaminen

Pakkaa kengät laatikkoon. Liitä laatikkoon lyhyt kirje, jossa kerrot lyhyesti, mitä korjauksia jalkineillesi tulisi tehdä. Muista liittää mukaan oma osoitteesi ja puhelinnumerosi.

Toimitus

Lähetä paketti Postin asiakaspalautuksena:
Suutarimestari Ville
648505

Odota

Nyt sinun on oltava kärsivällinen. Korjatut kengät lähetetään takaisin kotiisi noin 2-3 viikon kuluessa.